Μοναδική εμπειρία

Η Gelateria Crema Latte έχει τη δική της ξεχωριστή γωνιά στις Βάρκες, που μοιάζει να χωρίζεται νοητά από τον υπόλοιπο χώρο του εστιατορίου, σαν ένα shop in shop. Gelato σημαίνει παγωτό ημέρας. Και για μας, αυτό είναι το μότο μας. Γιατί στο εργαστήριό μας παρασκευάζουμε καθημερινά χειροποίητο παγωτό σε ποικιλία γεύσεων.

Το παγωτό στις Varkes αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Η Gelateria Crema Latte (www.cremalatte.gr) έχει τη δική της ξεχωριστή γωνιά στις Βάρκες, που μοιάζει να χωρίζεται νοητά από τον υπόλοιπο χώρο του εστιατορίου, σαν ένα shop in shop.

Gelato σημαίνει παγωτό ημέρας. Και για μας, αυτό είναι το μότο μας. Γιατί στο εργαστήριό μας παρασκευάζουμε καθημερινά χειροποίητο παγωτό σε ποικιλία γεύσεων.

Η επιμέλεια του παγωτού είναι μια πραγματική ιεροτελεστία για μας. Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες και τα φυσικά προϊόντα και δημιουργούμε γεύσεις που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας.

Ξεχωριστές γεύσεις που προτείνουμε να δοκιμάσετε είναι το bubble gum με γεύση τσιχλόφουσκας, το μπανόφι, το yogurt strawberry, το apple pie, το φυστίκι, η μέντα και το lila pause.